Tilat

Tilat

Sali

Pirtin saliin mahtuu lähes 100 henkilöä. Sali on muunneltavissa helposti erilaisiin tilanteisiin, kuten juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa yritysten kokouksiin.

Salin toisessa päädyssä sijaitsee pitopöytä, jonka katamme täyteen herkkuja ruokailun ajaksi.

Kesäterassi

Terassille mahtuu lähes 100 henkilöä ruokailemaan ja ihailemaan sieltä avautuvaa Suujärven maisemaa. Pirtin terassi on täysin katettu joten mahdollinen kesäsade ei pääse juhlia pilaamaan.


Pirtin saliin mahtuu lähes 100 henkilöä

Sauna

Lounais-Hämeen Pirtin sauna sijaitsee Suujärven rannalla. Saunassa on tilat noin 10 hengelle kerrallaan. Sauna on vuokrattavissa ympäri vuoden. Saunan yhteyteen voit halutessasi tilata vaikkapa maistuvan illallisen.

Pukuhuoneessa on mukava välillä vilvoitella ja nauttia virvokkeita. Saunan laiturilta on mukava pulahtaa raikkaaseen ja kirkkaaseen Suujärven veteen.

 

lounais-hämeen pirtti sauna

Hakkapeliittakellari

Pirtin pohjakerroksen itäpäädyssä on hakkapeliittaperinteestä kertova, aiheen mukaisesti sisustettu ravintolakabinetti.

Hakkapeliittakellari tarjoaa oivalliset kokous- ja ruokailumahdollisuudet max 15 henkilön pienryhmille.

Hakkapeliitat olivat 1600-luvulla käydyn 30-vuotisen sodan Ruotsi-Suomen sotaväkeä. Heidän sotahuutonsa oli tunnettu "hakkaa päälle". Hakkapeliittaperinne elää vahvana Tammelassa, jossa vuosittain järjestetään kaksipäiväinen, lähes 10 000 kävijää vetävä Hakkapeliitta-tapahtuma. 

Lounais-Hämeen Pirtillä voit aistia Hakkapeliittaperinnettä mm. kellarin seinillä olevien hakkapeliitta maalausten ja  -varusteiden sekä lasivitriineissä olevien hakkapeliittojen aseiden kautta. Osa aseista on löydetty Pirtin vieressä sijaitsesevasta Suujärvestä.

 

 

lounais-hämeen pirtti