centered image

Saunaruokailut

Saunaruokailut

Kunnon löylyt Lounais-Hämeen Pirtin rantasaunassa ja vilvoittava pulahdus kirkasvetiseen Suujärveen, kirvoittavat nälän. Valitse tästä tai pyydä tarjous maukkaasta saunanjälkeisestä.

Pillilän myllärin kiusaus

Pitkään uunissa hautunut, suussa sulavan kermainen kiusaus, on perinteistä, konstailematonta suomalaista saunaruokaa parhaimmillaan. Lisukkeena raikasta vihersalaattia.

12€/henkilö

Mäkilylän plikan makkarapannu

Pannulle on pantu neljää erilaista maatilalihakauppa Makulihan maankuulua makkaraa. Lisukkeena hapankaalia ja Pirtin omaa sinappia sekä kirkasperunasalaattia.

15€/henkilö

Rasilan tilan isännän lihakeitto

Isäntä tiesi, mikä antaa lihakeitolle parhaan maun. Yksinkertaiset raaka-aineet, pippuri ja suola, siinä ne tärkeimmät. Mutta kaikkein tärkein on makuluu. Makuluu antaa keitolle sen täyteläisen ja jäljittelemättömän maun. Keiton annetaan porista hellalla hiljakseen pari kolme tuntia ja sen jälkeen levähtää ennen tarjoilua. Lisukkeena hämäläinen ruisleipä oikean voin kera. Lihakeiton liha on Charolais-rodun naudanlihaa, joka tulee lähituottajalta, Rasilan tilalta Jokioisilta.

15€/henkilö

Kaikkiin ruokailuihin kuuluu kotikalja, vesi ja maito sekä kahvi ja tee.

Saunaruokailut vähintään 10 hengen ryhmille.

Kaikki ruoat laktoosittomia. Tarvittaessa valmistamme asiakkaan ruokavaliot ja -allergiat huomioiden. Kysy lisää myynnistämme! Kaikki lihat ovat suomalaista alkuperää.

Halutessa ruokailuun voidaan lisätä viini- ja oluttarjoilu.

Tutustu Palveluihimme

Tarjoamme Herkullisia Palveluita

Lounais-Hämeen Pirtti tarjoaa

Vaikuttavat ja ainutlaatuiset puitteet sekä mieleenpainuvan tunnelman.