Kesällä tarjoillaan makunystyröitä hellivä herkkupöytä keskiviikosta lauantaihin kello 12-16
Alkupalapöydästä:
Mansikka-cantaloupesalaatti (GMV)
Pähkinäistä latva-artisokka (GL)
Kesäinen perunasalaatti (GL)
Kananmunan puolikkaat (GL)
Juustoja (G)
Marinoituja kasviksia (GL)
Tuoreita juureksia ja kasviksia (GMV)
Lajitelma kylmiä kalaherkkuja (GL)
Lämpimät ruoat:
Keitetyt perunat (GMV)
Paahdetut perunat (GL)
Hedelmäinen broileripaistos kookoskastikkeessa (GL)
Pirtin vanhanajan lihapulla-kermakastike (L)
Kirjoahvenfilettä kermakastikkeessa (GL)
Sesongin wokkikasvikset (GMV)
Jälkiruokapöydästä:
Marjapiirakka tai torttu (L)
Päivän mousse (GL)
Kahvi/tee