centered image

Ryhmäruokailut

Ryhmäruokailut

Retkiryhmien verraton vierailukohde

Lounais-Hämeen Pirtti tarjoaa retkeläisille nautinnollisia ruokahetkiä hämäläisessä kansallismaisemassa, perinteikkäissä ja tunnelmallisissa tiloissa.

Maukkaudestaan kuulua ruokaa tarjoillaan ainutlaatuisessa vuonna 1948 valmistuneessa kotiseututalossa Suujärven rannalla. Pirtin sisustus henkii 1800-luvun talonpoikaisaikaa. Pirtin kotoinen tunnelma luo miellyttävät puitteet nauttia esimerkiksi Hämäläisestä pitopöydästä. Ravintolassa on A-oikeudet.
Maukasta Pirtin limppua ja maalaissämpylöitä voi ostaa vaikka tuliaisiksi.

Lounais-Hämeen Pirtin tarina on kuulemisen arvoinen. Hyvällä onnella voi myös kuulla Pirtin kummituksen kulkevan ylisillä. Pirtin terassilta avautuu upea näkymä kirkasvetiselle Suujärvelle.

Viehättävä Saaren kansanpuisto tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun, kuntoiluun tai vaikka leppoisan päivän viettoon – niin kesällä kuin talvellakin. Upeat maisemat antavat mahdollisuuden vaikka kulkea Albert Edelfeltin jalanjäljissä Kaukolan näkötornille ja käydä ihailemassa hänen maailmankuulun taulunsa maisemia.

Ohjelmallisia retkipaketteja voidaan rakentaa asiakkaan toivomusten mukaan. Valittavia menuita on myös useita tai ne voidaan rakentaa alusta asti toivomusten mukaan. Ruokailu voidaan järjestää vaikkapa asiakkaan valitseman mieleenpainuvan teeman mukaan.

Halutessanne räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaisesti. Pirtillä on alkoholitarjoiluoikeudet. Voimme tarjoilla alkumaljan joko Pirtin oman juoman tai kuohuviinin. Viinikellaristamme löytyy suoraa  puna- ja valkoviinit. Oluen ystäville panemme paikallisen Olutmylly panimon oluita.

Tutustu Palveluihimme

Tarjoamme Herkullisia Palveluita

Lounais-Hämeen Pirtti tarjoaa

Vaikuttavat-ja ainutlaatuiset puitteet sekä mieleenpainuvan tunnelman.